Soenen Verzekeringen - uw makelaar te Poperinge, Ieper en Nieuwpoort

Verzekeringskantoor Soenen is de specialist inzake verzekeringen in de regio  Poperinge - Ieper - Nieuwpoort. Onze 14 medewerkers staan 24/7 paraat om u te helpen, want schade beperkt zich niet tot de kantooruren. Particulieren, ondernemingen en non-profit krijgen een passende verzekeringsoplossing nadat we geluisterd hebben naar uw behoeften.

Nieuws

Een dierenarts verzekering zorgt ervoor dat je hond of kat de beste medische behandeling krijgt wanneer het dier het nodig heeft.

De mogelijkheden die een dierenarts heeft om uw huisdier te behandelen zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Door intensief onderzoek zijn veel dierenziekten en aandoeningen die vroeger onbehandelbaar waren nu te genezen. Die onderzoeken kosten natuurlijk geld, wat een van de redenen is waarom de kosten van een bezoek aan de dierenarts almaar duurder worden.

Lees meer>>

Dit artikel is niet bedoeld om paniek te zaaien, maar een ongeval is gauw gebeurd. Laten we samen de verzekeringen en preventiemaatregelen overlopen die u kunnen beschermen:

Lees meer>>

Wilt u er zeker van zijn dat u later een comfortabel pensioen kunt genieten? Dan kunt u best een aanvullend pensioen opbouwen en meteen ook gebruikmaken van de voordelen.

Lees meer>>