Soenen Verzekeringen - uw makelaar te Poperinge, Ieper en Nieuwpoort

Verzekeringskantoor Soenen is de specialist inzake verzekeringen in de regio  Poperinge - Ieper - Nieuwpoort. Onze 15 medewerkers staan 24/7 paraat om u te helpen, want schade beperkt zich niet tot de kantooruren. Particulieren, ondernemingen en non-profit krijgen een passende verzekeringsoplossing nadat we geluisterd hebben naar uw behoeften.

Nieuws

Op de parlementaire vraag over de verplichte tienjarige aansprakelijkheidsverzekering in de bouwsector (gesteld door Griet Smaers) heeft Minister Peeters het volgende geduid:

‘Enkel de aannemers, architecten en andere dienstverleners in de bouwsector die prestaties of werken uitvoeren die de gesloten ruwbouw realiseren zijn onderworpen aan de verzekeringsplicht’

Lees meer>>

Na schooltijd en tijdens kampen of stages doen uw kinderen mee aan allerlei activiteiten. Soms – maar lang niet altijd – bieden de instanties die deze organiseren specifieke verzekeringen aan, of zijn zij hiervoor zelf verzekerd. 

Lees meer>>

Een oldtimer met een O-nummerplaat was vrijgesteld van een periode keuring en diende enkel een keuring te ondergaan bij de inschrijving.

Vanaf 20 mei 2018 geldt de periodieke keuring ook voor een oldtimer met een O-nummerplaat  (ingeschreven in Vlaanderen).

Lees meer>>