Historiek

Uw zekerheid en uw veiligheid: onze dagelijkse zorg

In 1932 gestart als hoofdzakelijk 'autoverzekeraar' groeide kantoor Soenen uit tot een wel zeer polyvalent verzekeringskantoor. Sinds januari 1997 werd het  ondergebracht in het volledig gerestaureerd pand aan de Gasthuisstraat 81, aan de rotonde met de Duinkerkestraat.

Verzekeringskantoor Soenen behoort vandaag bij de top van de Vlaamse makelaarskantoren en kreeg met de 'Wet Cauwenberghs' het label van volledig onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dé garantie dat u wel degelijk de beste polis tegen de beste voorwaarden krijgt. Los van een welke binding met eender welke maatschappij.

Kantoor Soenen biedt het complete gamma van verzekeringsproducten aan voor particulieren, kleine zelfstandigen, landbouwers, KMO én industrie. Van ongevallen-, brand- en gezinspolis tot gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen, invaliditeit, werkonbekwaamheid, hospitalisatie- en levensverzekering, rechtsbijstand en nog véél meer.

Bij Soenen wordt de telefoon altijd opgenomen...

Net zoals een kleermaker u een maatpak aanmeet, zo past kantoor Soenen u een verzekering aan. Dit is mogelijk dankzij het productieteam. Een team van specialisten, gaat voor u op zoek naar de beste verzekering voor uw persoonlijk risico, analyseert en vergelijkt en biedt u de scherpste prijs. Zo kunt u op beide oren slapen, want u weet dat u goed verzekerd bent.

Een tweede team- de schadebeheerders- zorgt voor een bijzonder snelle afhandeling en uitbetaling bij eventuele schade. Zij zijn daarom ook permanent beschikbaar, zeven dagen op zeven. Verzekeringskantoor Soenen staat niet voor niets synoniem voor een kwalitatief hoogstaande schaderegeling.

Tenslotte is er het commercieel team, de belangrijkste schakel tussen uzelf, het kantoor en de maatschappij. Zij verstrekken nuttig advies en samen mét u lichten zij uw persoonlijke situatie of uw bedrijf door. Samen op zoek dus om alle problemen die zich kunnen voordien, tijdig op te sporen en optimaal in te dekken. Ongeval, brand, invaliditeit, werkonbekwaamheid, uw zuurverdiend pensioen, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie en overlijden...

Bij verzekeringskantoor Soenen staan dagelijks vijftien mensen - dag en nacht - paraat om u daarin bij te staan. Uw zekerheid en uw veiligheid zijn hun grootste zorg.

De 10 troeven

De tien troeven van verzekeringskantoor Soenen

  1. Verzekeringskantoor Soenen is in uw regio dé specialist voor alle verzekeringen.
  2. Zowel particulieren als ondernemingen zitten goed bij Verzekeringskantoor Soenen. Ook de non-profit is bij ons kind aan huis.
  3. Verzekeringskantoor Soenen staat garant voor een onafhankelijk advies en verzekeringsoplossingen op maat.  Hiervoor werken we samen met diverse verzekeringsmaatschappijen die, net zoals wij, uw activiteiten begrijpen en hierbij uw risico’s  juist inschatten.
  4. Regelmatige doorlichtingen van uw verzekeringspakket tonen waar wij het verschil maken en u meerwaarde bieden.
  5. Verzekeringskantoor Soenen is een makelaar van formaat, ook letterlijk.  Hierdoor kunnen we voor u de beste voorwaarden bedingen bij de verzekeringsmaatschappijen, zowel naar premies als naar waarborgen.
  6. Volmachtregelingen zorgen er voor dat wij bepaalde schadegevallen in opdracht van de maatschappij zelf mogen afhandelen.  U kan dus altijd rekenen op een snelle en goede regeling door onze medewerkers.
  7. Verzekeringskantoor Soenen heeft specialisten in dienst, die zich enkel bezig moeten houden met verzekeringen.  Geen generalisten die zich ook bezighouden met beleggingen, kredieten, immobiliën, syndic, boekhouding, …
  8. Het team van medewerkers staat dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week.  Dit omdat schade niet op zich laat wachten tot de kantooruren.
  9. Bij verzekeringskantoor Soenen praat u altijd met vaste contactpersonen.  U wordt geholpen door een ervaren dossierbeheerder die u en uw dossier grondig kent, dus zonder callcenter en dus ook zonder omwegen.
  10. Onze medewerkers, en in het bijzonder de schadebeheerders, worden permanent opgeleid om u met de beste zorgen te kunnen omringen.