Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer

Het is niet verplicht, maar het kan zeker nuttig zijn: de rechtsbijstandsverzekering! 
Heb je onlangs een verkeersovertreding begaan, dan kan je hier ook je eigen boete gaan berekenen.

Lees meer

Met de overname van het kantoor Verduyn, verruimen we ons werkgebied met een nieuwe uitvalsbasis in Roeselare en verwelkomen op die manier ook 2 ervaren medewerkers in ons team!

Lees meer

Wat zijn de gevolgen voor je partner en kinderen als jij zou sterven? Een ongemakkelijke vraag. En toch sta je er best even bij stil, want je kan je naasten in dat geval financieel goed beschermen.

Lees meer

T.e.m. 30 april 2021 neemt Athora de (verplichte) 2% premietaks voor haar rekening op alle stortingen van minimaal 10.000 EUR
Een voordeel die automatisch een hoger rendement voor u zal opleveren!

Lees meer

Pagina's