Bezoek ons op de Bedrijvencontactdagen!

 

Met wat uitstel vinden op woensdag 27 en donderdag 28 april naar tweejaarlijkse traditie - normaal in december - de Bedrijvencontactdagen plaats in XPO Kortrijk.
Ook ons kantoor is voor het eerst aanwezig!

De Bedrijvencontactdagen in Kortrijk is waarschijnlijk de grootste B2B beurs van het land en focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, op het blootleggen van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. 
Méér dan 600 bedrijven-exposanten zullen er hun nieuwste producten, diensten en strategieën voorstellen, om zo samen nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen te realiseren.

 

Primeur

Deze editie heeft 2 primeurs.
1. Vanwege corona vindt de beurs niet plaats in de vertrouwde decembermaand, maar wel op 27 en 28 april.

2. Daarnaast is het voor ons kantoor de eerste keer dat wij hierop aanwezig zijn.
Dit doen we niet alleen. Voor het eerst bundelen we met een aantal Poperingse bedrijven de krachten en zullen we ons gezamenlijk presenteren op het Poperinge-plein onder de noemer 'De stand van het goede leven'.

Op deze manier proflieren we ons niet alleen als alleenstaande entiteit, maar ook als een stad die bruist van ondernemerschap en dynamiek.
De Stad Poperinge ondersteunt eveneens dit initiatief.

Praktisch

De bedrijvencontactdagen vinden plaats op woensdag 27 en donderdag 28 april, telkesn van 14u tot 21u
Stand: 4278
Locatie/ XPO Kortrijk, Doorniksesteenweg 216, 8500 KORTRIJK
Registratielink: https://registration.gesevent.com/survey/1oi0xwzz62wat?actioncode=NTWO001390VNK&partner-contact=3jap2v4xxnvzy