Bijkomende vestiging in Roeselare

 

In de komende Valentijnperiode bekrachtigen veel geliefden hun liefde voor elkaar. In ons geval is de liefde tussen ‘Verzekeringskantoor Soenen’ en ‘Kantoor Verduyn’ bevestigd in een huwelijk tussen beide kantoren.

Kantoor Verduyn van verzekeringsmakelaar Bart Verduyn en zijn echtgenote Sylvie Balcaen uit Roeselare werd recent opgenomen in de groep van Verzekeringskantoor Soenen.  Soenen heeft reeds kantoren in Poperinge, Ieper en Nieuwpoort.

Op die manier verruimen bestuurders Kenneth Rommens en Luc Vanoverberghe van Verzekeringskantoor Soenen hun werkgebied met een extra uitvalsbasis. Door de integratie van Kantoor Verduyn verstevigen ze hun plaats in de top 10 van de grootste West-Vlaamse verzekeringsmakelaars. “Met Soenen zijn wij een grote bij de kleintjes en een kleine bij de grote,” lacht Kenneth Rommens ons toe.  “Wij kunnen meer specialisatie bieden dan de kleine makelaar die je op elke hoek vindt, maar aan de andere kant blijven we als kleine grote verzekeringsmakelaar heel nauw betrokken bij onze klanten dankzij een goed persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we hun risico’s en bijhorende verzekeringen correct inschatten.”

 

Bart Verduyn ziet een grote meerwaarde in het samengaan met Soenen: “Door de steeds complexer wordende regelgeving, de snelle evolutie inzake digitalisering en de behoefte aan schaalgrootte waren wij al geruime tijd op zoek naar een partner die ons hierin kon ondersteunen. Ik ben heel blij dat wij die gevonden hebben in Verzekeringskantoor Soenen. Door dit partnership zal de service voor onze klanten alleen maar toenemen.”

Luc Vanoverberghe geeft aan dat hij Bart Verduyn al jaren kent als een heel professioneel makelaar die door het vuur gaat voor zijn klanten, net zoals bij Soenen. “In een groeiende digitale verzekeringsmarkt blijft een lokaal contact uitermate belangrijk.  Dit kan zijn omdat de klant advies nodig heeft bij het afsluiten van zijn verzekeringscontracten, maar evenzeer wanneer hij getroffen is door schade,” legt Luc Vanoverberghe uit.  “De klanten van Kantoor Verduyn zulllen dit lokaal contact blijven behouden en door de tandem Verduyn-Soenen extra genieten van een groter productaanbod en een ruime backoffice van 18 mensen.”