COVID 19 - Soenen informeert

BEREIKBAARHEID

Onze medewerkers werken ook van thuis uit en beperken fysiek contact waardoor we geen afspraken inplannen.

Desalniettemin is iedereen zoals gebruikelijk bereikbaar via telefoon of mail.

 

U kan steeds digitaal contact nemen om uw dossier persoonlijk te bespreken (mail/telefonisch)

Ook in het bijzijn van uw (zaken)partner, collega, ... - die momenteel ook thuis zit - kunnen wij een conferentiegesprek met meerdere personen inplannen!

Via de klantenzone kan u ook uw dossier online raadplegen.

 

CYBERRISICO'S / TELEWERK

Werken uw medewerkers ook van thuis uit? Hoe goed is die beveiliging?

 

Een cyberpolis biedt bescherming tegen de gevolgen van een cyberaanval en voorziet in bijstand. Zowel IT, PR als juridisch.

 

 Een arbeidsongevallenverzekering komt uiteraard enkel tussen wanneer het effectief om een arbeidsongeval gaat. Het ongeval moet dus wel degelijk gebeuren tijdens en door het feit van de uitvoering van zijn activiteit.

 

Wenst u meer te weten over de cyberverzekering en het nut binnen uw bedrijf? Vragen wat betreft uw arbeidsongevallenverzekering in geval van telewerk?

Contacteer ons gerust.

 

SCHADE?

Enkel om dringende schadevaststellingen te doen, en mits naleving van de social distancing maatregelen, zal iemand zich ter plaatse begeven.

Voor het overige zal ons schadebeheer zoveel mogelijk vanop afstand proberen te regelen aan de hand van foto's, documenten, e-mail of telefonisch contact.

 

KEURINGSCENTRA

owel keuringscentra als opleidingscentra Code 95 hebben de deuren moeten sluiten op 18 maart 2020. De overheid heeft echter beslist om vanaf 25 maart 2020 keuringscentra weer te openen voor bedrijfs- en transportvoertuigen, autobussen en prioritaire voertuigen.

Voor de andere categorieën (waarvan het keuringsattest verstreek na 13 maart 2020) zal de termijn verlengd worden met 4 maanden, na het opheffen van de crisismaatregelen.

Als een voertuig niet kan worden gekeurd, mag er wettelijk niet meer mee gereden worden. Gebeurt dit toch, wat ten strengste wordt afgeraden, dan is dit op eigen risico. Bij een schadegeval zullen de meeste verzekeraars evenwel het in de algemene voorwaarden voorziene verhaalsrecht - bij het ontbreken van een geldig schouwingsbewijs - niet toepassen.

 

Neem gerust contact op indien u met een ongeldig schouwingsbewijs zit!