Videopodcast - Maritieme verzekeringen

Collega Dirk Maes vertelt in de nieuwe aflevering van onze videopodcast Succes Verzekerd over de (on)voorziene risico's waarmee de maritieme sector geconfronteerd wordt.

Videopodcast Marine
DSC90224

Onder­neem gerust

  • Onafhankelijk advies op maat voor jou
  • Innovatieve verzekeringsoplossingen
  • Regionale verankering
  • Persoonlijk contact
DSC 9919 crop

Dé ver­ze­ke­rings­part­ner voor bedrij­ven en particulieren.

Bij Vanbreda Soenen zijn we een partner die focust op het meegroeien met elke persoon, gezin of onderneming. Als deel van de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant Vanbreda Risk & Benefits adviseren wij ondernemers, bedrijven en particulieren op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Met meer dan 90 jaar ervaring op de teller, staan we voor een persoonlijke aanpak ondersteund door de nieuwste digitale tools.

Inzich­ten voor ondernemers

BSZF02174

Gewaar­borgd inko­men: rech­ter oor­deelt dat beper­king van psy­chi­sche stoor­nis­sen in col­lec­tie­ve ver­ze­ke­ring dis­cri­mi­ne­rend is

Personen
22.04.2024

Uit cijfers van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) blijkt dat het aantal Belgen dat meer dan een jaar thuiszit door een burn-out of depressie in 4 jaar tijd met 40 procent is gestegen. Dat cijfer is zorgwekkend. Het belang neemt toe om als werkgever een verzekering gewaarborgd inkomen af te sluiten voor medewerkers in geval zij arbeidsongeschikt worden. Een recente rechterlijke uitspraak over de beperking van psychische stoornissen in deze verzekering zorgt voor ophef binnen de verzekeringssector. We lichten de werking van deze verzekering en de impact van de concrete case toe.

Lees meer
Lees meer over Gewaarborgd inkomen: rechter oordeelt dat beperking van psychische stoornissen in collectieve verzekering discriminerend is
Silver medal Eco Vadis

Van­b­re­da behaalt de Eco­Va­dis Sil­ver Medal

EcoVadis beloont onze duurzaamheidsinspanningen en transparante communicatie met de Silver Medal.