Maatregelen ter preventie van het Corona virus

De federale overheid heeft verregaande maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen.

De veiligheid van al onze klanten, alsook ons eigen team is prioritair

Verzekeringskantoor Soenen blijft volledig operationeel, maar gezien de aard van ons beroep, waarbij onze medewerkers continu in contact staan met een groot aantal klanten, zien wij ons genoodzaakt om aangepaste maatregelen te nemen.

 

Dit betekent dat we aan het werk zijn, maar niet vrij toegankelijk.
Een aantal mensen zullen tijdens deze periode van thuis uit werken.

Onze medewerkers zullen bij voorkeur beschikbaar zijn via telefoon of mail, en op afspraak.

Indien gewenst, komen zij ook graag tot bij u thuis.
Hierbij zullen de hygiënische voorschriften maximaal worden gerespecteerd.


Soenen Verzekeringen garandeert een operationele dienstverlening.
Dit zowel wanneer u verzekeringsklant bent en nood heeft aan een verzekeringsoplossing als wanneer u schade heeft die geregeld dient te worden.

Vergeet niet dat er kan gebruik gemaakt worden van diverse tools om u te adviseren op afstand.  Via www.soenen-verzekeringen.be heeft u toegang tot uw digitale dossier via de klantenzone.  Je kunt ons vlot via info@soenen-verzekeringen.be of telefoon 057/33.41.41 bereiken. 

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen indien het virus jou of je gezinsleden ook getroffen heeft, zodat we u verder kunnen adviseren.
Verzekeringen zoals reisbijstand, annulatie, hospitalisatie, gewaarborgd inkomen, … kunnen uw leed in sommige gevallen helpen verzachten.

 

We proberen samen met jou - telefonisch, via conference call of op een andere manier - jouw specifieke situatie in kaart te brengen. Hierbij zoeken we samen een antwoord op de eventuele gevolgen van het coronavirus op jouw zaak of bedrijf.


Zorg goed voor uzelf en elkaar.

Uw verzekeringsmakelaar